Klaar voor een nieuwe start?

Aan de slag tijdens een arbeidsongeschiktheid! Volg het gatis webinar.

In deze infosessie krijg je toelichting bij de administratie voor het ziekenfonds. Wat dien je bijvoorbeeld te weten in je eerste jaar arbeidsongeschiktheid? En wat verandert er als je na dat jaar overgaat op ‘invaliditeit’?

Voor wie weer aan het werk wil, staan we uitgebreid stil bij de verschillende mogelijkheden van re-integratie en krijg je zicht op het aanbod en dienstverlening van de diensten VDAB en GTB als ondersteuning in het zoeken naar werk. We helpen je op weg door dit kluwen en pakken zo de drempels naar een werkhervatting aan.

Praktische informatie
Data webinars:
Donderdag 8 juni 2023
Donderdag 7 september 2023
Donderdag 7 december 2023

Tijdstip: van 13.30 tot 15.15 uur
Doelgroep: Iedereen die door ziekte arbeidsongeschikt is. De infosessie is niet relevant voor personeel uit de overheidssector met een vaste benoeming, maar wel voor contractuelen.

Geïnteresseerd? Schrijf je hieronder in.
Inschrijven kan tot 5 dagen voor de sessie.

Enkele dagen vooraf ontvang je een bevestigingsmail met de link naar de webinar.

Welk webinar wilt u bijwonen? *

In het kader van Terug Naar Werk verzamelen en verwerken wij bepaalde persoonlijke gegevens. Dit doen we met het oog om je te informeren en om je op de hoogte te brengen van dit webinar. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de pagina over ons privacybeleid.

Heb je andere vragen of wil je ons contacteren? Stuur een e-mail naar info@terugnaarwerk.be.

* Verplichte velden